Tekstschrijver om jouw artikel te schrijven

Tekstschrijver Alex (Attest Communicatie) schrijft artikelen en persberichten voor bedrijven en organisaties

Artikel schrijven?

Zoek jij iemand om een mooie tekst te schrijven? Tekstschrijver Alex (ook bekend van Attest Communicatie) schrijft al meer dan dertig jaar voor de media en het MKB en weet als geen ander een pakkend en lezenswaardig artikel te schrijven.

Met enthousiasme en gevoel voor taal schrijft Tekstschrijver Alex (Attest Communicatie) een artikel voor jouw doelgroep.

schrijven is wat tekstschrijver Alex de Jong (Attest Communicatie) doet. Hij schrijft teksten voor ondernemers en organisaties (Foto: Herman IJssel/BWPHOTO)
tekstschrijver Alex de Jong (Attest Communicatie) schrijft teksten voor ondernemers en organisaties (Foto: Herman IJssel/BWPHOTO)

Jouw verhaal

Ik doe dat met oog voor jouw organisatie, voor je doelgroep én voor je boodschap. Als tekstschrijver schrijf ik jouw verhaal en vertrouw dat toe aan het papier of aan de digitale snelweg (website, Facebook, LinkedIn, et cetera).

Een artikel kan tot stand komen door een interview (of meerdere interviews). Maar het kan ook op basis van door jou aangeleverde informatie over je bedrijf en je product geschreven worden. In ieder geval zal ik er, qua vorm en inhoud, alles aan doen om je doelgroep enthousiast te maken voor jouw dienst of product. Als ervaren tekstschrijver weet ik wat ik doe!

Overigens kan een artikel natuurlijk diverse vormen hebben; denk aan een sfeerverslag, een portret, een zakelijk bericht, een informerend en enthousiasmerend artikel, en ga zo maar door.

Wil jij weten wat ik als schrijver (Attest Communicatie) voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van het schrijven van artikelen? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Maar natuurlijk schrijf ik nog veel meer dan artikelen alleen!

Wil jij een maandelijkse blog voor je website? Een leuk stukje met een knipoog waarin je bedrijfsfilosofie, -boodschap of product op aantrekkelijk wijze tot zijn recht komt? Als seriewoordenaar ben ik degene die voor jou, als ghostwriter, deze stukjes op frequente basis kan schrijven. Spitsvondig, helder, vlot en met een aantrekkelijke dosis humor. Meer weten? Kijk dan eens hier, waar ik als tekstschrijver meer vertel over de voordelen van een blog op jouw website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *